Observera att du redan måste ha ett SIM-kort från Wifog för att kunna flytta (portera) in ett nummer från en annan operatör.

Logga in via den här länken och följ instruktionerna.

Det tar 3 arbetsdagar förutsatt att du har betalt dina fakturor och inte har någon bindningstid kvar hos den andra operatören. Båda dina telefonnummer fungerar såklart som vanligt tills flytten är klar.

När du har bekräftat att du vill flytta telefonnumret skickar vi ett SMS med en bekräftelsekod till det telefonnummer du önskar flytta till oss.