Hur beställer jag ett SIM-kort från Wifog?

För att kunna beställa ett SIM-kort så behöver du först skapa ett konto hos Wifog och genomföra en signering med Mobilt BankID för att koppla det till dig.

I inloggat läge kan du sen enkelt beställa ett SIM-kort på vår beställningssida.

Om du har ett SIM-kort men behöver ett ersättningskort beställer du det genom att logga in och gå till Hantera Wifog Mobile > Ersättningskort. Läs mer om ersättningskort här.

Observera att du behöver vara minst 18 år gammal för att kunna beställa ett SIM-kort. En minderårig behöver en målsman som står skriven på SIM-kortet (det går endast att registrera ett personnummer på ett konto).