Hantera prenumeration

En prenumeration innebär att du varje månad den 26:e blir debiterad för månadsavgiften, och den 1:a tilldeladar vi dig den påfyllning som du valt att prenumerera på.

Allting administrerar du på Abonnemangssidan i inloggat läge.

Uppdatera kortuppgifter

Du kan uppdatera dina kortuppgifter genom att gå in på Abonnemangssidan och sedan klicka på knappen "Uppdatera kortuppgifter" som visar sig längst ned på sidan.

Avsluta prenumeration

Du kan avsluta din prenumerationen genom att gå in på Abonnemangssidan. Välj det abonnemang du vill avsluta, klicka på knappen "Hantera" och sedan klicka på knappen "Avsluta prenumeration".