Kan jag flytta mitt nummer till en annan operatör?

Du ansöker om nummerflytten hos den operatör du önskar att flytta telefonnumret till. De skickar i sin tur en förfrågan om att ta över numret från oss.

Säkerställ att de uppgifter du angett hos dem stämmer överens med de uppgifter som finns registrerade på ditt konto, annars riskerar nummerflytten att nekas.

Värt att notera är även att ditt befintliga SIM-kort hos oss stängs ned helt i samband med att numret porteras ut. Vi kan inte öppna upp det på nytt vid ett senare tillfälle, utan man får då beställa ett helt nytt SIM-kort. Samtliga saldon (surf, samtalsminuter och SMS/MMS) nollställs i samband med att SIM-kortet stängs ned.