Samla poäng

Här kan du se dom olika sätt du kan samla poäng just nu! Utöver dessa så har vi även tillfälliga kampanjer och samarbeten som du får information om via e-post och andra uppdateringar när dom sker.

TITTA PÅ REKLAM

När du tittar på reklamfilmer hos oss får du 3 poäng per reklamfilm. I vår app har du även möjligheten att titta på reklamfilmer som genererar 1 poäng per reklamfilm.

SVARA PÅ ENKÄTER

Vi samarbetar med flera enkätleverantörer som förser våra användare med enkäter riktade mot olika målgrupper. Hur många poäng du får för en slutförd enkät varierar beroende på enkätens längd, målgrupp samt utsträckning. Vissa enkäter inleds med bakgrundsfrågor (om du inte ingår i målgruppen kan du inte svara på fler frågor).

VÄRVA VÄNNER

På vår värvningssida kan du skicka mail till personer som du skulle vilja rekommendera Wifog för. Både du samt den du värvar får då en poängbonus.