Hur avslutar jag mitt abonnemang?

För att inaktivera ditt abonnemang:

1. Gå in på abonnemangssidan.

2. Välj det abonnemang som du vill inaktivera; och klicka sen på "Uppgradera / Nedgradera".

3. Klicka på "Avsluta Abonnemang" och bekräfta sen att du vill inaktivera.

Då kommer ditt abonnemang omedelbart att inaktiveras; och du kommer behöva teckna om abonnemanget för att återaktivera det.

Är du inte aktiv inom 1 år så tas ditt konto och abonnemang bort automatiskt.
Vill du ta bort kontot direkt? Logga in genom appen och radera konto under "mitt konto" alternativt följ länken https://wifog.com/mina-sidor/delete