Varför kan jag inte alltid hitta reklamfilmer?

Vår målsättning är att det alltid ska finnas reklamfilmer tillgängliga men ibland är tillgången sämre. Det betyder att det kan variera kraftigt hur många filmer som finns tillgängliga vid en viss tidpunkt. Vi jobbar därför hela tiden med att utöka vår användarbas eftersom det gör oss till en mer åtråvärd kanal bland annonsörer.

Generellt sett är tillgången sämre under januari, februari och juli eftersom annonsörerna köper mindre annonsutrymme och vi konkurrerar med andra större aktörer.

Om det inte finns någon film precis när du gör en sökning, så kan du ändå testa direkt efteråt ett par gånger. Till slut brukar de kommer en film. Om det känns väldigt svårt kan du testa igen senare.

För bästa upplevelse rekommenderar vi att du använder dig utav någon av webbläsarna Chrome eller Firefox. Säkerställ även att du inte har AdBlock aktiverat på vår hemsida, då detta kommer förhindra visningen av reklamfilm.