Hur ändrar jag mina inloggningsuppgifter?

Du kan ändra din registrerade e-postadress och ditt lösenord inne på ditt konto.

I appen går du till Mer > Inloggningsuppgifter > Ändra e-postadress/Ändra lösenord.

På hemsidan kommer du direkt till sidan om du loggar in på ditt konto via den här länken.

Kan du inte logga in för att du har glömt ditt lösenord? Återställ ditt lösenord genom att klicka här. Välj Glömt lösenord och följ instruktionerna.

Beroende på vilken e-postleverantör man använder kan det ibland dröja innan mailet kommer fram. Det kan även vara så att mailet hamnat i din skräppost. Om du efter upprepade försök inte får något mail kan du kontakta vår support.