Om du vill kan du tjäna poäng genom att tillåta banners i appen. Du kan välja om du vill se banners vid upplåsning och/eller på hemskärmen. Varje banner du ser i minst 3 sekunder ger 1 poäng.

Du kan tillåta eller inaktivera banners under "Inställningar" i appen.

iOS

Har du vår iPhone-app visas upplåsningsannonserna när du öppnar din app. Du kan stänga annonsen efter 3 sekunder.

Android
Har du vår Android-app kan du se upplåsningsannonser när du låser upp knapplåset på mobilen (dock inte oftare än var 5:e minut). Du kan alltid välja att stänga annonsen genom att klicka på krysset men du får endast poäng om du ser bannern i minst 3 sekunder.