Wifog Zero är Sveriges enda gratisabonnemang.

När du tittar på reklamfilm och deltar i marknadsundersökningar ger vi dig poäng. När du har uppnått 300 poäng får du en månads påfyllning av Wifog Zero.

En påfyllning består av 0,5 GB surf, 15 samtalsminuter och 20 sms/mms. Påfyllningen är giltig mellan den första och den sista dagen i en månad. *

Alla poäng du samlar från och med att du har uppnått Wifog Zero till och med månadsskiftet kommer att hamna i den vanliga poängpotten.

Om du inte har uppnått 300 poäng innan ett månadsskifte kan du bara fortsätta att samla poäng. Så snart du har uppnått 300 poäng så aktiveras din påfyllning av Wifog Zero vid nästa månadsskifte. De poäng du har samlat försvinner inte utan samlas på hög tills dess att du har uppnått Wifog Zero.

Det finns ingen startavgift, månadsavgift eller andra dolda avgifter!

• Om du vill kan du nu välja att aktivera Zero-påfyllningen direkt efter att du har uppnått 300 poäng (du slipper då vänta till månadsskiftet för att få din påfyllning).

Vill du göra det klickar du på knappen "Fyll på nu" som visas under din Zerometer. Du kan endast göra det om du inte redan fått en påfyllning under pågående månad.

Observera även att påfyllningen alltid gäller till och med sista dagen i en månad. Det betyder att om du aktiverar den 20:e så gäller den endast fram till den 31:a.