Som du kanske noterat har ditt poängsaldo delats upp i 2 st poängpotter. I den första (Dina poäng/Ditt Saldo) samlas alla poäng in som du får genom att utföra aktiviteter i vår plattform. Det är även den här poängpotten som du använder till att köpa påfyllningar till Wifog Mobile (Top ups och inom kort även våra nya abonnemang), påfyllningar till Comviq kontantkort samt presentkort.

Den andra poängpotten(Wifog Mobile) är den som du tidigare har sett på ditt konto. Den är direktkopplad till vår mobiltjänst och när du t.ex. ringer så dras poängen direkt härifrån. Du kan flytta poäng från den här poängpotten till den första, funktionen hittar du här.

Om du använder vår app så behöver du scrolla ned lite längre på startsidan för att se din Wifog Mobile poängpott.