Vi har lanserat våra nya abonnemang Wifog Zero, Small, Medium och Large, där Wifog Zero är den nya grundprodukten. Med anledning av detta kommer det bli en del förändringar på nuvarande plattform.

Poängpotterna

Som du säkert har märkt har du som är Wifog Mobile-kund fått ytterligare en poängpott utöver den pott du haft innan. De poäng du har samlat tidigare finns i den gamla Wifog Mobile-potten som är direktkopplad till mobiltjänsten. Det betyder att poängen debiteras allt eftersom att man ringer, sms:ar och surfar.

För att anpassa plattformen till de förändringar som sker med vår mobiltjänst kommer denna pott att fasas ut. Alla nya poäng du samlar hamnar därför i en ny pott. Poäng som samlas till den nya potten kan inte användas till att ringa, sms:a och surfa direkt för, utan kommer istället att användas som som betalning vid köp av abonnemang och Top ups.

Eftersom du inte längre kan samla nya poäng till din Wifog Mobile-pott behöver du (efter att dina Wifog Mobile-poäng tagit slut eller om du vill testa på det nya systemet tidigare) välja ett abonnemang för att kunna fortsätta ringa, sms:a och surfa. Väljer du Wifog Zero får du varje månad 15 samtalsminuter, 20 sms och 0,5 GB surf. Detta är helt gratis i utbyte mot att du samlat 300 poäng till din Zerometer.

Top ups och nya abonnemang

Om du behöver mer än vad du får i Wifog Zero kan du antingen köpa top ups med surf och telefoni (som inte är begränsat till en månad utan sparas tills dess att du använder det) eller välja ett större abonnemang. Våra top ups kan du betala med poäng och snart kommer du också kunna betala abonnemangen (Small/Medium/Large) med poäng.

Observera att månadsabonnemangen gäller från den första dagen till den sista dagen i en månad. Du betalar ett reducerad pris för ett abonnemang som sätts upp mitt i månaden och din trafik tilldelas direkt. Därefter kommer månadskostnaden att dras den 26:e varje månad och tilldelningen av din påfyllning sker vid månadsskiftet.

Övergångsfas

Den permanenta övergången till det nya systemet kommer ske under hösten och vi kommer i god tid kommunicera ut vilket datum det blir. Vid övergången så kommer eventuella poäng du har kvar i din Wifog Mobile poängpott att föras över till den nya gemensamma poängpotten.

Du behöver såklart inte vänta tills dina poäng i Wifog Mobile-potten är slut utan kan även flytta dem till den nya potten om du skulle vilja. Om du gör det kan du inte ringa, sms:a och surfa direkt för poängen men du kan använda dem till att köpa påfyllningar "top up" eller teckna ett abonnemang.

Vi beklagar de eventuella problem denna övergångsperiod orsakar och svarar mer än gärna på alla frågor som dyker upp. Kontakta oss så hjälper vi dig!