Om du redan har ett Wifog-konto men inte är kund hos Wifog Mobile så kan du beställa ett SIM-kort från Wifog Mobile här.

Om du inte har ett Wifog-konto skapar du ditt konto och beställer ett SIM-kort här.

Om du har ett SIM-kort men behöver ett ersättningskort beställer du det genom att logga in och gå till Hantera Wifog Mobile > Ersättningskort. Läs mer om ersättningskort här.

Observera att du behöver vara minst 18 år gammal för att kunna beställa ett SIM-kort. En minderårig behöver en målsman som står skriven på SIM-kortet (det går endast att registrera ett personnummer på ett konto).