Om du har förlorat ditt SIM-kort, spärrat ditt SIM-kort, eller behöver ett SIM-kort i en annan storlek så kan du beställa ett ersättningskort som skickas till den adress som är registrerad på ditt konto.

Om du beställer ett ersättningskort behåller du dina poäng och har kvar samma telefonnummer som tidigare. Kostnaden för ett ersättningskort är 99 kr.

Du beställer ett ersättningskort genom att logga in och gå till Hantera Wifog Mobile > Ersättningskort.

Skulle du uppleva något annat problem med ditt SIM-kort än ovanstående kan du istället kontakta vår support som då genomför en felsökning av kortet.

Om du inte behöver ett ersättningskort utan vill beställa ett helt nytt SIM-kort kan du läsa mer om det här.