En prenumeration innebär att du varje månad den 26:e får poäng insatta på ditt konto.

Ändra prenumeration/ändra kortuppgifter

Du kan ändra din prenumeration och/eller dina kortuppgifter genom att logga in på ditt konto via denna länk: Ändra prenumeration och sedan markera "Teckna prenumeration". Du väljer här det paket som du önskar att prenumerera på, fyller i alla kortuppgifter samt trycker på "Bekräfta". Du kommer få en bekräftelse via e-post att din prenumeration har ändrats.

Avsluta prenumeration

Du kan avsluta din prenumerationen genom att logga in på ditt konto via denna länk: Avsluta prenumeration och sedan markera "Teckna prenumeration", sedan scrollar du ned på sidan så finns det en knapp som heter "Avsluta prenumeration".
Klicka på den så blir prenumerationen avslutad.