Du kan samla poäng på flera olika sätt:

TITTA PÅ REKLAM

När du tittar på reklamfilmer hos oss får du 3 poäng per reklamfilm. I vår app har du även möjligheten att titta på reklamfilmer som genererar 1 poäng per reklamfilm.

SVARA PÅ ENKÄTER

Vi samarbetar med två enkätleverantörer som förser våra användare med enkäter riktade mot olika målgrupper. Hur många poäng du får för en slutförd enkät varierar beroende på enkätens längd, målgrupp samt utsträckning. Vissa enkäter inleds med bakgrundsfrågor (om du inte ingår i målgruppen kan du inte svara på fler frågor).

VÄRVA VÄNNER

Värva vän funktionen är just nu under ombyggnad och är således inte tillgänglig på hemsidan.

FRÅGOR

Ju mer du berättar om dig själv, desto mer kan vi förbättra upplevelsen för just dig. Du får självklart poäng per besvarad fråga och framöver kommer vi även att kunna erbjuda mini-enkäter.

Utöver dessa så har vi även tillfälliga kampanjer och samarbeten som du får information om via e-post och andra uppdateringar.