Du kan tjäna poäng på flera olika sätt:

SHOPPA ONLINE

När du shoppar via vår samarbetspartner Bonusway så kan du där välja att ta ut din återbäring i antingen pengar eller poäng.

TITTA PÅ REKLAM

När du tittar på reklamfilmer hos oss får du 3 poäng per reklamfilm. Du tjänar även 1 poäng varje gång du ser en banner mellan reklamfilmerna eller i vår app.
Om du vill kan du kan aktivera banner-annonser som visas vid upplåsning och på hemskärmen i appen.

SVARA PÅ ENKÄTER

Vi samarbetar med en enkätleverantör som förser våra användare med enkäter riktade mot olika målgrupper. Hur många poäng du får för en slutförd enkät varierar beroende på enkätens längd, målgrupp samt utsträckning. Vissa enkäter inleds med bakgrundsfrågor (om du inte ingår i målgruppen kan du inte svara på fler frågor).

Vi rekommenderar att man genomför enkät i en webbläsare via vår hemsida www.wifog.com, då vår applikation för närvarande har problem med enkäter som har ett format som inte är anpassat för appens skärm. Detta kan då orsaka problem så som att man inte ser alla tillgängliga knappar som tillhandahålls i enkäten.

VÄRVA VÄNNER

Värva vän funktionen är just nu under ombyggnad och är således inte tillgänglig på hemsidan.

FRÅGOR

Ju mer du berättar om dig själv, desto mer kan vi förbättra upplevelsen för just dig. Du får självklart poäng per besvarad fråga och framöver kommer vi även att kunna erbjuda mini-enkäter.

Utöver dessa så har vi även tillfälliga kampanjer och samarbeten som du får information om via e-post och andra uppdateringar.