I dagsläget erbjuder vi inte roaming. Det betyder att du inte kan ringa eller surfa med Wifog Mobile utanför Sveriges gränser. Du kan heller inte ta emot samtal eller sms.

Du kan däremot ringa ringa och skicka sms till utlandet så länge som du själv befinner dig i Sverige.*

Du hittar vår prislista för internationella samtal och sms HÄR.

*Gäller enbart för användare som inte har något av de nya paketen (Zero/Small/Medium/Large)