Om du har en Android-telefon (ex. Samsung, Sony, HTC, Huawei) hämtar du appen från Google Play.

Om du har en iPhone eller iPad hämtar du appen från App Store.

Vi tillhandahåller ingen app för Windows Phone men du kan istället logga in på vår hemsida via en webbläsare i enheten för att få tillgång till alla funktioner.

I dagsläget kan du ladda ner vår iPhone-app om du har iOS 7 eller senare. Lite längre fram kommer vi enbart erbjuda stöd för enheter med iOS 8 eller senare (beslut från Apple).

Har du Android behöver du ha version 4.x eller senare.