Zerometern

Detta är en Zerometer, den hittar du i en dator uppe till vänster på översiktssidan och på startsidan i appen en bit ned. Den talar om för dig hur nära du är att uppnå Wifog Zero målet om att erhålla en påfyllning vid nästa månadsskifte. Påfyllningen innehåller 0,5 GB surf, 15 samtalsminuter samt 20 SMS & MMS.

För att samla poäng till Wifog Zero påfyllning är det viktigt att du har rutan ikryssad, annars hamnar dina insamlade poäng i den vanliga poängpotten.

Vad händer om jag inte hinner samla ihop tillräckligt med poäng?

Om du inte har uppnått målet innan månadsskiftet kan du alltid fortsätta samla poäng efter månadsskiftet utan att några poäng förlorats. Så fort du samlat ihop 300 poäng kan du sedan aktivera påfyllningen på direkten. Detta gör du genom en "Fyll på nu" knapp som visar sig under Zerometern.

PS. Glöm inte att du får 40 Wifog Zero poäng var sjunde dag som du loggar in på ditt konto.