Förutom vår egen mobiloperatör (läs mer om den HÄR) så kan du även använda dina poäng till att tanka kontantkort från Comviq.

Du kan enbart fylla på ett Comviq telefonnummer per konto. När du köpt en påfyllning så kan du inte längre fylla på något annat Comviq telefonnummer än det du fyllt på.

Du behöver minst 500 poäng men resten kan du välja att betala med pengar (om du vill)!

Tänk på att vara noga när du fyller i det telefonnummer du vill tanka, tankningen går nämligen inte att ångra.