En prenumeration innebär att du varje månad den 1:a blir tilldelad en påfyllning baserat på vilket paket du valt att prenumerera på.

Avsluta prenumeration

Du kan avsluta din prenumerationen genom att logga in på ditt konto via denna länk: Avsluta prenumeration och sedan klicka på knappen "Avsluta prenumeration".

Uppdatera kortuppgifter

Du kan uppdatera dina kortuppgifter genom att gå in på den här sidan och sedan klicka på knappen "Uppdatera kortuppgifter" som visar sig längst ned på sidan.