Inställningar för surf och MMS

APN inställningar

Här nedan ser du hur dina APN inställningar ska se ut:

APN: data.tre.se
MMSC: http://mms.tre.se
MMS proxy: mmsproxy.tre.se (för iPhone: mmsproxy.tre.se:8799)
MMS port: 8799
MCC: 240
MNC: 02
APN-typ: default,mms,supl

Vart hittar jag inställningarna?

• iPhone: Inställningar > Allmänt > Nätverk > Mobilt datanätverk
  • Samsung: Inställningar > Trådlöst och nätverk > Mobilt nätverk > Åtkomstpunktsnamn
  • Huawei: Inställningar > Mer > Mobilnätverk > Åtkomstpunktens namn > Prickarna i övre högra hörnet > Nytt APN
  • Sony: Inställningar > Trådlösa styrenheter > Mobila nätverk > Åtkomstpunktsnamn > Menyknappen > Nytt APN
  • HTC: Inställningar > Mobilt nätverk > Åtkomstpunktsnamn > APN:er > Nytt APN > Redigera åtkomstpunkt
  • Nokia Lumia: Inställningar > Nätverkskonfiguration > Välj plustecknet (+)

Hittar du fortfarande inte dina APN inställningar så rekommenderar vi att du tittar i din användarmanual.